Zar i ona? Nina Badrić pozirala bez odjeće kao od majke rođena, fanovi u nevjerici, ali istovremeno i oduševljeni

Zar i ona? Nina Badrić pozirala bez odjeće kao od majke rođena, fanovi u nevjerici, ali istovremeno i oduševljeni

MUŠKARCI NISU IMALI PRILIKU VIDJETI NINU BADRIĆ U OVAKVOM STANJU. NAIME, ONA JE POZNATA PO TOME ŠTO NAS SVE OSVAJA SVOJIM GLASOM ALI I STASOM. IPAK, UVIJEK JE BILA PRIMJERENO OBUČENA I SADA JE SVE IZNENADILA NOVOM FOTOGRAFIJOM U IZDANJU KAKVU DO SADA NISU IMALI PRILIKU VIDJETI.

Pozirala je u kadi, skrivajući grudi rukama, pa je potpuno muškarce ali i žene oduševila.

Uske kožne pantalone je na sebi imala, savršeno su njene obline pokazivale. Pogledom preko ramena je jači pol zaludjela definitivno, a ova fotografija je izazvala lavinu komentara, odmah su počeli dijeliti istu fotografiju mnogi.

Istraživanja o trgovini jean tkaninama pokazuju da je nastala u gradovima Genova, Italija i Nîmes, Francuska. Gênes, francuska riječ za Genovu, može biti podrijetlo riječi “jeans”. U Nîmesu su tkalci pokušali reproducirati jean tkaninu, ali su umjesto toga razvili sličnu tkaninu iz kepera koja je postala deim, od de Nîmesa, što znači “iz Nîmesa”.

Genovska jean tkanina bila je fustijanska tkanina “srednje kvalitete i razumne cijene”, vrlo slična pamučnoj samtahu za koji je Genova bila poznata, i “općenito se koristila za radnu odjeću”. Genovska mornarica opremila je svoje jedriličare trapericama, jer im je bila potrebna tkanina koja se može nositi mokra ili suha. Nîmesov “traper” bio je grublji, smatrao se kvalitetnijim i koristio se “za odjeću poput čarapa ili kombinea”. Gotovo svi indigo, potrebni za bojenje, došli su iz plantaža indigo grmlja u Indiji do kraja 19. stoljeća. Zamijenjen je metodama sinteze indiga razvijenim u Njemačkoj.

izvor:dobardan.info

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *