Svi su zanijemili: Usred emisije, Saša Popović zaskočio Anu Bekutu – mnogi ostali bez riječi

Svi su zanijemili: Usred emisije, Saša Popović zaskočio Anu Bekutu – mnogi ostali bez riječi

U RED NAJPOZNATIJIH PJEVAČICA SVAKAKO DA SPADA ANA BEKUTA, ONA JE U SMAOM VRHU NAJBOLJIH PJEVAČICA SA OVIH PROSTORA. MEĐUTIM, DESILO SE NEŠTO JAKO NEOBIČNO NA SNIMANJU EMISIJE ZVEZDE GRANDA, GDJE SU ĆLANOVI ŽIRIJA ODLUČILI NAPRAVITI SJAJNU ATMOSFERU.

Ana Bekuta, velika diva je ovaj put bila u centru pažnje definitivno.

Tokom snimanja emisije, Ani je bilo postavljeno jedno jako zanimljivo pitanje, pitali su je koliko sklekova može odraditi, mislili su da ne može napraviti više od 4 skleka. Onda je Ana odlučila svoje skrivene vještine pokazati.

Legla je na pod, počela je raditi sklekove, dok je Saša kraj nje stajao i tako brojao. Svi koji su bili prisutni i koji su gledali emisiju, vidjeli su da je ona odradila 25 izvrsnih sklekova, mnoge je to iznenadilo. Ono što je jako zanimljivo je to da je Saša Popović u jednom trenutku zaskočio Anu otpozadi u šali dok je ona sklekove radila.

Push-up (ili press-up) odnosno sklekovi je uobičajena gimnastička vježba koja započinje s ležećeg položaja, ili prednji oslonjeni položaj odmora poznat u vojsci. Podizanjem i spuštanjem tijela pomoću ruku, push-up vježbaju prsne mišiće, triceps i prednje deltoide, uz pomoćne prednosti za ostatak deltoida, serratus anterior, coracobrachialis i središnji dio kao cjelinu. Push-up su osnovna vježba koja se koristi u civilnom sportskom treningu ili tjelesnom odgoju i obično u vojnoj fizičkoj obuci. Oni su također čest oblik kažnjavanja koji se koristi u vojsci, školskom sportu ili u nekim disciplinama borilačkih vještina.

izvor_:dobardan.info

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *