DA LI JE LUD ILI SLIJEP? Poslije 19 godina braka saznao je istinu o svojoj supruzi

Šta biste rekli da jednog dana saznate da je vaš bračni drug osoba koja je promijenila pol? Da li biste mogli da živite s tim ili ne? Pročitajte priču o belgijancu koji je u svojoj 64. godini, nakon 19 godina braka, saznao da je u kući živio sa potpunim strancem, koji se predstavljao kao njegova indonežanska žena Monika!

monika

Jan i Monika su se sreli u Antverpenu 1993. Tada, kada je Jan imao 45 godina, nije ni slutio da je ona bila muško jer je bila prelijepa i ženstvena, još od trenutka kada ju je prvi put vidio kao dadilju koja je radila kod njegove sestre.

U to vrijeme, Jan je prolazio kroz težak period u svom prethodnom braku i Monika, koja je tada imala 27 godina mu je bila pravo utočište i osoba sa kojom je provodio lijepe trenutke

Kada su počeli razgovori o vjenčanju, Monika je priznala Janu da ne želi djecu, što njemu nije predstavljalo veliki problem, jer je već imao dvoje. Ona mu je bila savršena: lijepa, zgodna i rasterećena.

Međutim, nakon vjenčanja, Jan je primjetio nešto čudno. Monika je stalno uzimala pilule i mazala tijelo lubrikantima, ali je on nikada nije pitao zašto to radi.

Tokom godina, Monika je prikrivala sve fiziološke promjene i simptome, a Jan ništa nije primjećivao jer je bio ludo zaljubljen u nju. Nikada nije ni posumnjao da je njegova prelijepa žena bila muškarac!

U njenu korist, Jan ju je bezbroj puta pohvalio kako je odlična majka njegovoj djeci i da dobro kuha, ali nikada nije peglala odjeću kako treba.

Kada je Jan saznao da je bila muškarac, odmah je tražio razvod. “Osjećao sam se iskorišćenim”, rekao je Jan. Nakon otkrovenja, prestao je Moniku da gleda kao lijepu i zgodnu ženu, jer je njeno nevjerstvo razotkrilo i njenu tajnu.

Ponašanje joj se promijenilo. Jan je imao razloga za sumnju, jer ju je njegov sin vidio provokativno obučeno u jednom noćnom klubu, a i sve češće je ostajala do kasno u noć, komunicirajući preko interneta sa strancima.

Na kraju je sve razotkrio Monikin rođak koji je došao u posjetu. Kada se Jan povjerio sinu, on mu je rekao da je već čuo glasine o Moniki.

Kada ju je Jan pritisnuo da kaže istinu, rekla mu je da je kao mlada bila muško i da se odvažila na tešku operaciju promjene pola. Ovo saznanje nije bilo lako za Jana, jer se niko ne bi osjećao prijatno da sazna da mu je žena nekada bila muškarac.

Jan je bio očajan i rastrojen. Život mu se okrenuo naopačke. Bio je zgrožen! Tražio je razvod braka i da ona ode iz kuće, ali je ironična sudbina odlučila da sudija odbije zahtjev za razvod braka,piše fokuzz. Presuda je bila da ostanu da žive zajedno, ali u različitim sobama

Lilian Verjau, Janov advokat, je rekla da će nastaviti da se sudski bore jer je Jan prevaren od strane Monike koja je u Belgiju ušla sa falsifikovanim papirima.

izvor:novi.ba

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *